Om Snirkleriet

Gør livets store øjeblikke ekstra mindeværdige med en unik kage fra Snirkleriet 🍰 Bestil senest en uge i forvejen.

Snirkleriet er et one-woman show, der startede hjemme i mit private køkken, men nu har til huse i det lille konditori på Sønderborggade 11 i 8000 Århus.

Snirkleriet tilbyder unikke festkager til livets store og smukke begivenheder, milepæle og mindeværdige stunder. 

Min drøm er at tilbyde et mere personligt alternativ til kagebordet, der tager udgangspunkt i godt design og et smagsdrevet valg af pynt og indhold - kager, der smager lige så godt, som de ser ud! 

Mine kager er opsmurte med en fløjsblød smørecreme og pyntet med chokoladepynt, håndmalede motiver, macarons, friske/tørrede blomster, bladguld, bær og andet godt. Jeg arbejder inden for en moderne, elegant æstetik, og tror på at man sagtens kan lave kager, som både børn synes er seje, og som voksne synes er pæne.  #Nofondant

_______________________________________________________________________

 

Indtil videre laver jeg kun kager på bestilling som afhentes på Sønderborggade 11, men håbet er, at jeg med tiden kan åbne for dagligt salg i butikken også. 

Webshoppen er bygget op med stor eftertanke og håb om at gøre det nemmere for mine kunder at bestille deres kage uden at skulle gå på kompromis med konceptet: kager, der er speciallavet til dig og dit specifikke event. 

Man skal derfor heller ikke holde sig tilbage, hvis man søger noget, man ikke finder på hjemmesiden. Kontakt mig gerne - måske kan jeg opfylde dit kageønske!

 

Frozen/Elsa-kage.

Man skal jo starte et sted...

Da min niece fyldte 4 år i 2016, ønskede hun sig to ting: en lyserød glimmerkasket og en Elsa-kage.
Trods en ubelejlig uge-eksamen, tænkte jeg, at det skulle være løgn om ikke Moster Fie skulle kunne levere! 💪

Det blev min første kage og startskuddet til hobby-projektet Snirkleriet. Det blev dog hurtigt omsiggribende og udviklede sig til at blive min primære overspringshandling under studietiden på Aarhus Universitet. Senere måtte jeg erkende, at jeg hellere ville bage og designe kager end skrive jobansøgninger.

Takket være alle mine utroligt søde, og især de trofaste, der er vendt tilbage år efter år, turde jeg tage springet og gå all ind på kagedrømmen omkring årsskiftet 2021/22.

Det er fantastisk at være en del af jeres højtider og få lov til at lave kage til både jeres bryllup, børnenes barnedåb og fødselsdag år efter år. Tak! 💕