Transport & opbevaring – Snirkleriet

Gør livets store øjeblikke ekstra mindeværdige med en unik kage fra Snirkleriet 🍰 Bestil senest en uge i forvejen.

Transport & opbevaring

 

Transport

Løft altid kageæsken ved at støtte under bunden og undgå at klemme i siderne.    

Transportér kagen på en flad, plan overflade (ikke på bagsædet eller på nogens skød) i en let kølig bil og ikke i direkte sollys. 

Hvis kagen placeres i bagagerummet på en varm sommerdag, anbefaler vi, at I lægger et bagsæde ned, så bilens aircondition også holder bagagerummet/kagen kølig. 

Kør tålmodigt - pas på over bump og undgå hårde opbremsninger og accelerationer. 

Opbevaring

Opbevar din kage i køleskabet. Lad den så vidt muligt blive i kageæsken.

Moussekager serveres køligt.

Højt design-kagerne samt cupcakes smager bedst, hvis de serveres ved stuetemperatur. Hvor længe inden servering kagen skal tages ud af køleskabet, afhænger af omgivelsernes temperatur, men 1-2 timer uden for køl er en fødevaresikker tidsramme. 

Kan jeg afhente dagen før?

Opsmurte kager

Opsmurte kager kan sagtens afhentes dagen før servering. Har du valgt et design med friske blomster, er det dog bedst at afhente på dagen.

Tal- / Bogstavkager

Vi anbefaler, at tal- og bogstavkager altid afhentes på dagen for servering af hensyn til pyntens friskhed og mørdejsbundenes sprødhed.

Minicupcakes

Bestil til afhentning på serveringsdagen for optimal smagsoplevelse. Pga deres lille størrelse risikerer man at kagebunden tørrer lidt ud, hvis de hentes dagen før.

Alm cupcakes

Afhent om muligt på dagen for servering. Da kagebunden ikke er pakket helt ind i topping, kan kagen ske at blive lidt tør i kanten, hvis den afhentes dagen før.

Macarons

Macarons kan godt afhentes dagen før servering. Macarons skal opbevares på køl. Kom evt æsken i en tætsluttende pose/bøtte inden du sætter dem i køleskabet.

Brownies

Konfektbrownies smager himmelsk næsten uanset, hvornår du afhenter. De kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet - hvis man da kan lade være med at spise dem.